خمینه های فینسلریی با انحنای ریمان مربعی
پایان نامه
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه مازندران - دانشکده علوم ریاضی
- نویسنده علی علاء
- استاد راهنما ابوالفضل طالشیان مهدی رفیعی راد
- تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
- سال انتشار 1391
چکیده
در این پایان نامه، متر راندرز با انحنای ریمان مربعی، نظیر متر ریمانی، مورد بررسی قرار گرفت که در آن معادلات به دست آمده مترهای راندرزricci -مربعی و r-مربعی را مشخص می کنند. به خصوص نشان داده شده است که مترهای راندرز r-مربعی باید دارای s-انحنای ثابت باشند. در ادامه با معرفی انحنای ویل معادلات مشخص کننده مترهای راندرز w-مربعی یافته شد.
منابع مشابه
خمینه ها با انحنای همسان گرد نامنفی
هدف اصلی در این پایان نامه بیان این مطلب است که یک خمینه انیشتین فشرده از بعد بزرگ تر یا مساوی چهار که دارای انحنای همسانگرد نامنفی است، باید موضعاً متقارن باشد. در ابتدا نشان داده می شود که یک خمینه انیشتین کیلری با انحنای همسانگرد نامنفی دارای انحنای مقطعی هولومورف ثابت است. سپس با تمرکز بر روی خمینه های چهارگانی- کیلری و با توجه به تجزیه r=r1+kr0 برای تانسور انحنای این خمینه ها، دو مطلب زیر ...
برخی قضیه های تجزیه برای خمینه های با انحنای نامثبت
در این مقاله می کوشیم برخی قضیه های تجزیه را برای فضاهای رده صفر که گروههای حاصلضربی به صورت هندسی روی آنها عمل میکنند بدست آوریم همچنین یک قضیه تجزیه را برای فضاهای ژئودزیکی فشرده با انحنای نامثبت ارائه میکنیم.
15 صفحه اولهندسه التصاق های کارتان بر روی خمینه های کشی-ریمان
section{introduction} the concept of {sl cartan geometry} appeared at the beginning of the twentieth century, when {e}lie cartan was working on the so-called {sl equivalence problem}, the aim of which is to determine whether two given geometric structures can be mapped bijectively onto each other by some diffeomorphism. this problem can be considered in many different contexts, such as ...
15 صفحه اولدورهای تحلیلی روی خمینه های مختلط
سال 1961 مایکل اتیه و هیتزبروخ برای این که کلاس دوری در همولوژی، تحلیلی باشد، شرط توپولوژیک پیدا کردند. برای این که دوری تحلیلی باشد، می بایست شرطی بدیهی برقرار باشد که منجر به حدس هاج خواهد شد. در این مقاله، شرطی از هندسه مختلط که از نظریه هاج تحمیل می شود بررسی خواهیم کرد. بخش اعظم مقاله به ایده های نظریه مانع توپولوژیک اختصاص دارد.
متن کاملخمینه های ریمانی با انحنای ثابت منفی و نقص همگنی کوچک
فرض کنیم m خمینه ی ریمانی با انحنای ثابت و منفی،و g گروه لی از ایزومتریهای آن باشد که با نقص همگنی دو روی آن عمل کند. در این پایان نامه ما گروههای بنیادی و مدارهای m را بررسی می کنیم.
منابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه مازندران - دانشکده علوم ریاضی
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023